Over ons

Een wereld van IT -
Een team van experts.

In het hart van Telmi IT ligt een passie voor technologie. Sinds onze oprichting in 2013 zijn we geëvolueerd van netwerken en telefonie naar een veelzijdige IT-partner. Met de kracht van expertise en innovatie werken we samen aan het vormgeven van technologische vooruitgang,

24/7 support

Altijd bereikbaar

IT Experts

Voor alles is een oplossing

Welkom bij Telmi IT, dé IT-partner voor het midden- en kleinbedrijf. Ons bedrijf is opgericht vanuit de passie om een veilige netwerkomgeving te creëren voor onze klanten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een goed beveiligd netwerk een belangrijke basis vormt voor het succes van een onderneming.

Telmi is opgericht in 2016, toen nog onder de naam Telmi Internet Services in Volendam door Hennie Schilder. Met een achtergrond in netwerken en telefonie legden we vanaf het begin de basis voor betrouwbare IT-oplossingen.

In 2023 hebben we een belangrijke stap gezet door een fusie aan te gaan met meerdere experts met meer dan 20 jaar werkervaring. Deze strategische samenwerking heeft onze mogelijkheden vergroot en ons in staat gesteld om onze klanten een nog breder scala aan oplossingen te bieden, allemaal onder één dak.

Door deze verandering is de naam Telmi Internet Services aangepast naar een algemenere naam: Telmi IT.

Door de jaren heen hebben we gezien dat elke onderneming uniek is en daarom ook een unieke IT-oplossing verdient. Wij streven er dan ook naar om onze dienstverlening altijd af te stemmen op de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om een klein bedrijf met enkele werkplekken of een grotere onderneming met complexe IT-vraagstukken, wij bieden altijd een oplossing op maat.

Onze jarenlange ervaring heeft ook geleid tot waardevolle partnerships met diverse grote IT-leveranciers. Hierdoor kunnen wij altijd scherp zijn in de kosten van onze diensten.

Onze experts beschikken daarnaast over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van Cloud services, beveiliging van het netwerk, VoIP en beheer op servers en werkstations. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn en streven daarom altijd naar de hoogste kwaliteit en service.

We zijn trots op onze oorsprong, onze groei en onze toekomst. Telmi IT blijft zich inzetten voor betrouwbare en toonaangevende oplossingen voor bedrijven van elke omvang en branche. Samen bouwen we aan een solide en succesvolle toekomst op gebied van IT.

Wat maakt ons anders dan andere IT partijen?

Bij Telmi IT hebben we allemaal onze ervaring opgedaan bij grotere IT-organisaties. Wat we daar vaak zagen, was dat klanten te maken hadden met een helpdesk die hen niet altijd de kennis en expertise kon bieden die nodig was. Dit leidde vaak tot frustratie en lange wachttijden, terwijl de ervaren IT-experts niet direct beschikbaar waren om te helpen.

We besloten dat dit anders moest. Bij Telmi IT krijg je direct de ervaren specialisten aan de lijn. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel en efficiënt geholpen te worden, zonder doorverwezen te worden naar meerdere lagen van support. Bij ons staat persoonlijke en deskundige service voorop. Ondanks dat mensen vaak een bepaald stereotype hebben van IT-experts, vinden wij het juist leuk om direct met onze klanten te communiceren en hen te helpen.

Bij Telmi IT combineren we jarenlange ervaring met een passie voor klantgerichte service. Zo zorgen we ervoor dat jouw IT-problemen snel en effectief worden opgelost, zonder onnodige tussenstappen.

0

+

Cloud migraties

0

+

Tevreden klanten

0

+

Jaar ervaring

0

Jaar van oprichting