Netwerk beheer

Netwerkbeheer is van cruciaal belang voor de betrouwbaarheid, veiligheid en prestaties van elk netwerk, groot of klein. Een goed beheerd netwerk kan de productiviteit verhogen, de kosten verlagen en de risico’s van beveiligingsproblemen minimaliseren.

Het omvat het monitoren, configureren en beheren van de hardware, software en beveiliging van het netwerk, inclusief firewalls, switches, routers en servers. Door het beheer van uw netwerk toe te vertrouwen aan een professionele netwerkbeheerder zoals Telmi IT, kunt u er zeker van zijn dat uw netwerk altijd optimaal presteert en veilig blijft.

Firewall beheer

Firewalls zijn een essentieel onderdeel van elk netwerk, omdat ze dienen als een barrière tussen het interne netwerk en externe netwerken, zoals het internet. Het beheer van firewalls is daarom van cruciaal belang voor het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van uw netwerk.

Onze professionals zorgen ervoor dat uw firewall altijd up-to-date is en optimaal functioneert om de veiligheid van uw netwerk te waarborgen.

Een van de belangrijkste taken van ons firewall beheer is het monitoren van de firewall en het bijhouden van logboeken van firewall-activiteiten. Dit stelt ons in staat om ongewenst verkeer te identificeren en potentiële bedreigingen voor uw netwerk te detecteren. Als we afwijkingen in het verkeer opmerken, kunnen we snel actie ondernemen om het probleem op te lossen en uw netwerk veilig te houden.

Wij zorgen ervoor dat uw firewall altijd is bijgewerkt en werkt met de laatste beveiligingsupdates.

Switch beheer

Switches zijn een onmisbaar onderdeel van elk netwerk, omdat ze de basis vormen van de communicatie tussen de verschillende apparaten in uw netwerk. Het beheer van switches is daarom van cruciaal belang voor de betrouwbaarheid en prestaties van uw netwerk.

Ook bij het beheren van de switches zorgen wij dat deze up-to-date is en dat we de logboeken zorgvuldig doornemen.