Onze diensten

Waarom kiezen klanten voor ons?

Bij HSV ICT zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige IT-oplossingen die uw organisatie naar een hoger niveau tillen. Onze ervaring, klantgerichtheid, beveiliging, en innovatie maken ons de juiste keuze voor uw IT-partner.

24/7 support

Altijd bereikbaar

Ruime ervaring

Van al onze experts

Onze oplossingen

De diensten die wij bieden:

Cloud Services

Azure en Microsoft 365, krachtige cloudoplossingen voor moderne bedrijven. Verbeter je bedrijfsprestaties en bespaar kosten.

Beveiliging

IT-beveiliging is onmisbaar in onze nieuwe digitale wereld. Bescherm uw (klant) gegevens, weer cyberdreigingen af en behoud klantvertrouwen.

Server beheer

Serverbeheer is cruciaal. Het zorgt voor een stabiele, betrouwbare werking en bescherming van gegevens, wat essentieel is voor zakelijk succes.

Back-up

Back-ups zijn de levenslijn van gegevensbeveiliging. Ze garanderen dat bedrijfskritische informatie beschermd blijft tegen onvoorziene gebeurtenissen.

Werkplek beheer

Werkplekbeheer is van cruciaal belang op het gebied van IT-beveiliging. Het biedt een veilige en geoptimaliseerde werkomgeving, waardoor uw IT-infrastructuur beschermd blijft.

VoIP Telefonie

VoIP (Voice over IP) levert schaalbare telefoondiensten via het internet. Ontdek de vele mogelijkheden en de kostenbesparing die dit voor uw onderneming kan bieden.

Websites

Een eigen website is uw digitale visitekaartje. Het verteltuw verhaal en biedt kans uw producten of diensten te presenteren en een breder publiek te bereiken.

Netwerk beheer

Uw netwerk zien wij als de fundering van het IT geheel. Wij richten deze in volgens onze standaard en zorgen dat dit up-to-date blijft zodat u goed beveiligd blijft tegen aanvallen van buitenaf.